Vilken Lördag!  Det är inte första gången jag jobbar med hemsidor men jag har inte satt ihop en blog med  WordPress tidigare. Jag har provat nästan alla andra, men har sett flera snygga härifrån och de har ett gott rykte om att vara proffsiga med alla möjligheter.

Att det kan ta lite tid visste jag också.  Det är kul att starta nya projekt och nu är det min och Görans bok och vi började skriva i slutet av Juli. Jag började med att skriva ner min idé i det första kapitlet med det läst av Göran har han fyllt bokmanuset med fantastiska personligheter. Göran är bra på att måla upp situationer och helt sanslösa händelser som i sig är tragikomiska.  Vi avlöser varandra som i en straffet. När han har skrivit ner sin del då för jag in det i händelseförloppet och presenterar mina personer för de han har skapat. bokeh-eyeglasses-eyewear-1331386

Det är ännu en hel del att fixa med den här sidan och att koppla ihop alla länkar med mera.  Jag sitter här i sena timmen i vårt uterum, hör tv i bakgrunden. Det enda som lyser upp är två tända ljus här ute och lite lampor på  vår veranda.

Nu skall jag återgå till att skriva på vår spännande kriminalroman som börjar sin resa i Nynäshamn.

Annonser