Nu är det skrivande på nätterna för det är då ingenting annat som jag kan göra. Processen är att knyta ihop historiens olika delar och möten av karaktärerna och som tur är har vi en lista med alla olika personligheter. När jag om och om igen går igenom texten och Elin Mint som är huvudkaraktären i boken. Det är i arbetet som nya ord och det är då fortsättningen följer. I Nynäshamn är vi en knutpunkt tack vare hamn läget och all trafik. Turister, smuggling och vi har Östersjön. Grannländerna som Finland och Ryssland. Bokens manus innehåller hackers, langare och ett kallt spel och utnyttjande av folk.

Göran min man och medförfattare är den som skapar de mest intressanta personligheter och med en mycket målande bild ger en otroligt djup och tragikomiskt händelse liv. Göran min finaste fyller år på Lördag och han blir 39 varje år.

Här sitter vi på en uteservering i Barcelona. Jag önskar dig en fantastisk upplevelse med kvällens nymåne i Vågen. Nu kan dina önskningar slå in.

Annonser