Jag är nu sedan ett tag mitt inne i att återhämta mig ur ett kraftigt utmattningssyndrom. Först var det att försöka få rätt vård och nu är det för mig att lära mig att acceptera. Att måla tavlor sim jag gjort är väl det mest naturliga i en läkande process. I mitt fall så ingår det i att vara högpresterande och det är då hjärtat och orsaken till mitt tillstånd. Med det kom viljan att få utrycka mina tankar i text. Genom det kan jag med hjälp av min man att göra denna nya resa med mer lugn och eftertanke. Vårt samarbete har visat sig att vara lyckat och nu gör vi det här med ett mål. Vad jag tränar på nu är att skapa ett nytt sätt att tänka och leva. I en kriminalroman finns det utrymme att skriva in sin syn på världen och hur jag upplever den. Då är min bas mina resor genom livet. Görans otroliga insikt i olika spännande personligheter. Det är oftast något gott med det onda. Nu är det för mig att veta om att jag inte måste vinna varje gång för att vara bra. Jag fick en lugn och avslappnad födelsedag i Lördags bara jag och min kärlek. Skaldjur och skön musik tillsammans med helt underbara samtal i timmar. Jag fick flera fina presenter men en var mycket speciell är ett armband med texten ”Everything is possible” och det är verkligen möjligt, men inte direkt och allt på samma gång. Att sitta ner på kvällarna och skriva är bäst för mig för att då är det svårt att göra något annat husligt. Jag är ändå ganska morgonpigg även om det går långsammare än vad jag är van vid. Det här Strandvägen/ Ringvägen i Nynäshamn och det är här kroppen till den försvunne kinesen hittas. Han är eftersökt av både Säpo och Kina. Konspirationer, lögner och hot. Bevisen du har framför dig och vill visa suddas ut…. lite av plotter i romanens inledning.De olika personerna och förloppet i manuset är nu så verkligt för mig att min konversation med Göran är så att jag säger saker som; Nu är Lena Mild, Jackie i South Shields i England för att följa ledtrådar. Huvudpersonerna har någon koppling till Nynäshamn. Vi placerar Nynäshamn på kartan är det tänkt. Jag blir glad om du följer och att du delar. Hoppas att din dag blir som du önskar❤️

Annonser