Jackie Everett, trots sitt namn så är hon född och uppvuxen i Nynäshamn, pappan kommer ursprungligen från South Shields i nordöstra England. Han kom till Sverige på 1960-talet när Storbritannien hade en varvskris. Som många andra män runt omkring i Europa, på jakt efter arbete, så tog Jackies pappa arbete som varvsarbetare. Utan vetskapen om farorna med asbest, som tyvärr visade sig långt senare.

Jackie hade tyvärr, som många andra kvinnor oturen att träffa ett riktigt as till man. Han hade en riktigt bisarr svartsjuka, som innebar att när hon var ute en kväll. Att lukta på hennes trosor, för att kunna upptäcka ifall hon varit med en annan man!!. Märkligt nog, så hade han total avsaknad av luktsinne.  Den fruktansvärda paranoia var konstant utan uppehåll. Trots timmar av förnekande blev han aldrig nöjd. Med det här i sin ryggsäck så är Jackies mål att försöka hindra män som de här att få utrymme till sina dåd i att peta bort kvinnans egen vilja och rätt till sin egen kropp.

marsden-grotto-cave-bar-2

Det ska vi göra lite pö om pö.! Jackie, en peu petit peu, no? Jaja, besserwisser Elin det kommer från franskan, jag vet. Men nu är vi norra England här är det Geordie.. så jag säger howway man, come on let’s get ut from here. Bravo, du är ju som om du bor här Jackie!.. Jo. Elin det gör jag  bor inte långt härifrån, och jag vet lite om den rösten ni hörde i Ipaden , hon som pratade som om hon var från Skottland närmare bestämt från Glasgow. Vet du? ja, vi jobbar som en slags privat underrättelsetjänst och vi täcker alla platser i hela världen.

Privat? Ja det började med att vi fyra tog tag i saker själva och använde vår expertis och lyckades med många goda idéer med nya trix stoppa många troliga mega katastrofer, och i den resan så fick vi kontakt med en extremt duktig man när det gäller att ha koll på all världens maffia konstellationer, det är ju det som styr världen och har gjort det så länge vi har haft länder.

Han bor här i en fantastisk villa med sin vackra fru. Han heter Robin B Scott och hans fru heter Marie. Jaha? är hon också med i det här? De två sponsrar oss och ger oss uppdrag . Marie har något slags sjätte sinne för hon har en så precis förmåga att snabbt räkna ut hur och var vi behöver vara och göra.> vi fortsätter skriva.

Ha en bra kväll

Christina och Göran

 

 

 

 

 

 

Annonser