Det här två steg fram och tre steg tillbaka.  Det är dagar med dans fram och tillbaka i moll. Det får ta den tid det tar är det jag får höra, och det låter klokt. Det är länge utan någon större framgång mellan hopp och panikångest. Perfektion, Prestation och allt på en gång. Livet leker med mig just nu. Jag är inte på lekhumör  så ofta nuförtiden.

Jag försöker att lära mig att skapa en intressant blogg och ett riktigt bra bok manus. Det finns att läsa på andra sidor om du vill, men för att den här sidan skall få en rejält lyft då behöver vi fler besökare.

pexels-photo-962317

Tunga dagar och lättare dagar. Det är tidiga mornar och sena nätter med att skriva, för då finns ingenting annat omkring mig. Det finns ingenting som kan distrahera mig. Jag kan fokusera på att skapa en vacker, spännande text till vår kriminalroman. Det hjälper mig att tänka på annat än mig själv och hur jag mår.

Dagtid? min fråga är vad kan jag göra själv för att det ska bli bättre? Jag tycker att igår var det ganska ok, men idag då kommer en tung känsla av att vara ledsen igen. Jag förstår inte varför.

I samma stund som jag sitter här och undrar varför skriver jag ner det i en blogg? Det är befriande att blotta sina känslor. I samma stund som jag nu skriver om hur dagarna går och att jag gillar att skriva. Jag gillar utmaningen med att träna på att formulera mig.  Min fråga till mig själv nu är, skall jag lägga ut det här? Det är mina funderingar nu sent på kvällen, nu när jag samlar mina tankar inför någon timme till med processen i att skriva ett bokmanus. Det som är smärtsamt när jag utvecklas mer i  mitt skrivande då växer också min prestationsångest och kritiken mot mig själv igen. Med min vetskap om det och ser det, då är det ännu ett sätt att hantera just det. Nu vill jag det här just nu, för att lära sig något nytt är alltid stimulerande för det tillför nya perspektiv till det jag trodde jag visste förut.

creativity-magic-paper-6727

Det är fantastiskt när vi märker att det vi skriver ner i vårt bokmanus händer i verkligheten, och då är det ofta efter att vi har skrivit ner det. Är det magiskt eller är det en logisk följd av händelser?

Jag kan utrycka mig utan att få en reaktion tillbaka. Jag hoppas och önskar att det är en process att ta mig igenom och komma fram som en ny jag. Det är sant att det kommer oftast något gott med det onda, och att de man inte har hanterat och sopat bort kan komma tillbaka för att hanteras. Under hela min stress period har jag alltid sagt att det är livsfarligt att utsätta sig för stress. Det är precis det som jag har gjort de 3 sista åren, och det var för att det var roligt och mina egna höga förväntningar.

Bilden tagen av Christina Eliasson

Strandvägen/ Ringvägen i Nynäshamn

Mitt nya jag som är i produktion skriver en roman, och det är stimulerande. Det kan fungera i mitt nuvarande växlande känslor. Istället för att måla tavlor så försöker jag att måla bilder och händelser med ord. Det är spännande och mycket att lära sig. Det tar bort eventuella risker till att  bli understimulerad och rastlös, vilket ofta är ett problem hos mig. Allt samtidigt eller sova.  Jag längtar till att få möta mitt nya jag snart. När det gäller mitt och min mans skrivande av den här boken är en spännande resa för oss båda, och historien rullas ut  och vi har början, mitten och kanske slutet klart. Ryska troll kommer att presenteras och hackers som kommer att bli inblandade i en våldsam plot utan att de vet om det, och det är inte vanligt. Du kan  kolla https://www.pinterest.com/christinamagnus/

Rekommenderad läsning: Fokus tålamod och utveckling = Be patient.

Jag hoppas att du har gillat det här inlägget eller något av det du läst, skriv gärna en kommentar. Tips och råd är alltid välkomna! Tack // Christina & Göran

Tack för att du hänger med oss!

 

Annonser