Jackie är tillbaka i Nynäshamn för att fira midsommar året är 2007. Vi har backat i tiden för att kunna knyta ihop händelseförloppet som kommer ca 12 år senare.

Bubbel pebble beach i Nynäshamn

Spontan njutning på väg hem

Precis när hon började känna att hon började må lite bättre så hör hon två röster som hon inte ville höra just nu. Det är som väntat Krille och Berra som beter sig som två fulla skrikande idioter.

De gapar och ropar. Hallå Jackie! var inte så himla torr och trist nu, vänta på oss vi vill ta hand om dig ikväll. Du kan få oss båda! Bra va? vi kan bjuda dig på bärs på puben så kan vi bli kompisar igen. Jackie svarar inte och låtsas att hon inte hör dom. Åh! kan de inte bara försvinna? Men de har bestämt sig att Jackie skulle vara tjejen de skulle ha kul med tillsammans. Bästa kompisar i fyllan och i deras dimmiga hjärna så var det helt rimligt. De har nu närmat sig restaurangområdet i hamnen men ingen krog är och allt är stängt och helt öde.

Ett troll

Oscarsbron leder till och från Trehörningen och Nynäshavsbad. Den här platsen finns med i vår Kriminalroman

När Jackie närmar sig Krokens uteservering så kommer killarna springandes mot henne och tar tag i henne och drar in henne i uteserverings platsen och tvingar ner henne på marken, det här brukar Jackie ha kunnat ta sig ur men två killars tyngd som gör att hon känner sig maktlös. De båda använder all sin kraft, då håller ner hennes armar mot marken.
Samtidigt är det Krille som håller stryptag så hårt att hon inte kan andas gör det svårt att ta sig ur hon kanske inte överlever, de är ändå alldeles för onyktra för att kunna genomföra själva våldtäkten, och hon tänker att det kanske kan dyka upp ett litet ögonblick då jag kan ta mig ur deras grepp, men slaget i marken med huvudet har haft en effekt av att göra henne försvarslös. Hon är ovan att befinna sig i detta underläge utav fulla idioter, trots hennes tillstånd så är hon uppmärksam och räknar ut att hon har en plan, och den skall snart komma.

Annonser