Juletider är här och det blir mindre skrivande både på manus och här i bloggen, jag har som säkert du också dekorerat inhandanlat och varmt välkomnat mina föräldrar hem till oss, allt är förberett och nu är det äntligen det lugnet jag behöver i krokarna.

christmas-christmas-tree-decoration-34553.jpg

Utmaningarna nu är många som alltid. Nu ska jag utmana mig själv i att ta bort allt som är mina måste göras. Stress är också att vara sysslolös. Men det är också viktigt att kunna att sitta eller stå utan något annat syfte än att låta det vara utan en plan. Det är inte lätt att ändra ett beteende oavsett vad de är. När det gäller intensiteten i skrivandet har mer gått över till att redigera texten och mycket av det är att göra språket mer målande och att formulera mer intressanta texter.

book-book-pages-college-448835.jpg

Jag ser framemot att det är ljusare dagar att se framemot, och att vi alla får ett år att tro på. För mig och mina närmaste blir det en lugn och avkopplade helg i vanlig svensk klassisk jul som börjar klockan tre, jag har inte lagt ner så mycket tid på bak eller en matlganing, det har min mamma och pappa gjort det mesta med. Nu önskar jag att få igång mitt skrivande igen, själva storyn är skriven. Det innebär inte att den är klar, för nu är det meningarna och orden och där är det viktigaste jobbet.  Det kommer att komma mer teasers när jag ser att det är något som jag tyckar kan vara intressant för dig  att läsa. Nu är det ett en paus för att fira jul, och jag hoppas att din blir som du vill att den ska vara.brick-wall-christmas-close-up-754430

God Jul och ett gott nytt år!

Ha det så bra du kan / Christina

 

 

Annonser