Jag tänker på vad och hur jag ska tänka i min närmaste framtid, och det är viktigt för att jag ska fungera bättre. Det kan bli min egen KBT att öva och mata in en önskan som är ett mantra från en affirmation som jag stöter på överallt på nätet. Här kommer några som du kan välja på eller har du kanske några du vill dela med dig?

IMG_2285

” Allt jag behöver kommer till mig utan ansträngning” enkel att öva in och lära sig att tanka varje dag, och för min del en mening att använda i stressiga situationer.

eller lägg in din önskan ”Allt jag önskar kommer till mig, helt naturligt, tack” Givetvis är det helt upp till dig vad du tänker, säger i ditt mantra. Jag söker inspiration som kan trigga mina egna meningar som jag vill upprepa för mig själv på mitt sätt. Det finns egentligen inte någon som kan bestämma hur, utan det är oftast bara tips om hur du kan komma igång om du nu önskar. Det är just det jag vill komma igång med på riktigt för att lägga in nya tankemönster som är det enda sättet att skapa om sig själv om det nu är syftet, för mig är det så.

IMG_2280

Detta är en som syns ofta överallt i alla sociala medier, men jag tror att en väl inövad tanke som den här liknar” Fake it until you make it”  Min inställning är att vara tacksam för nuet och känna att dagen är fantastisk.

IMG_2276

Tanken är då inte skadlig om det inte är så att du har extremt höga förväntningar för att sedan bli besviken. En väg är att minnas hur det såg ut innan du är där du är nu, och vad du gjorde för att komma fram dit. Hur mycket ville du det? Eller kanske var det en lösning på ett problem som förde dig dit du är nu. Hur tänker du nu jämfört med innan det blev nu? Ofta när jag tänker så då brukar jag tyvärr hamna i minnen där jag undrar hur jag kunde göra så? . Ja så vandrar tankarna vidare, men jag löste ju det och livet gick vidare till det här. Bra eller dåligt det är en del av livet, det som är det som är nu. Ett slitet citat från vem vet jag inte är” Det du är nu är summan av hela ditt liv” Är du nöjd, ja då är det bara att följa samma resa. Där finns inget rätt eller fel, det som passar dig är väl det som är ditt liv. Accepterar du det som inte är bra, ja då är det också en del av dina val.

IMG_2278Den här ser bra ut,” Jag är öppen och accepterar alla former av rikedomar som universum erbjuder mig”.

Jag har ingen aning om vem som har skrivit de här från början, och det är inte viktigt tycker jag.

Vi är en del av universum oavsett vad vi tror på.

Det är också viktigt att inte säga aldrig med en stark känsla, det gjorde jag och precis det blev det. Det goda med det är att det som blev är precis vad jag behövde. ” You don´t always get what you want, but you will get what you need” En Stones klassiker, men jag tror inte att det var Mick Jagger som skrev texten först. Det kan ha varit en äldre blues musiker.

Att acceptera vad man har och vad vi fått, och göra det bästa av det här och nu, det är goda råd som jag ofta läst. Det är nog det svåraste som finns när målet är att bli bättre än idag.

IMG_2308

När jag tänker tillbaka då är det här en mycket sann bild för mig. I de stunder då det har varit ofattbart och en omöjlig verklighet, så är det en process som skapar ett nytt liv med nya möjligheter, och framförallt nya kunskaper och nya platser som får följa med mig på min resa. Att leva i nuet kan vara att se hur allt har fallit på plats, och jag kan känna en undran, men hur gick det till? Det har aldrig varit något som jag klarat helt ensam, för det gör ingen. Men att bestämma sig för vad och hur är upp till var och en. Alla har vi olika utgångspunkter att som vi får använda när vi göra våra val.  Jag är tacksam för att jag har möjligheten att vara en fri människa som får lov att välja. Det för mig återigen tankarna till att det finns för många som inte får lov att känna av fri vilja. Eller någon som vet om de får kärlek av fri vilja. Vad har de för val? De finns de som vågat till ett högt pris, men det är de som är hjältar i vår historia, de som kämpade för oss. Vi kan önska att de som kämpar nu får framgång. När du vet att du har lyxen att kunna välja det goda, så gör det.

IMG_2282Var du än är och du får önska fritt, då är den här affirmationen om mirakel en dröm att vilja komma i uppfyllelse i övergången till vårt nya år.

” Ett mirakel fyllt med rikedomar kommer till mig idag. Mitt liv är fyllt med god hälsa och mer överflöd av tillgångar händer i mitt liv just nu, och det sker på bästa möjliga vis just nu, och allt sker för de högsta goda intentionerna”  Yes please. Tack!

Nytt år med stora förhoppningar som vi har varje år. Mer fred i världen skulle gynna oss alla. Nu ska jag se om jag kan snygga till mig inför kvällen, som blir med närmaste och en god middag och bra bubbel. Jag önskar dig det bästa du önskar dig att allt du ska få och uppleva idag och hela nästa år. Gott nytt år!

Happy-new-year-Cards-2-1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser