Jag har minst fyra väninnor som inspirerar mig mycket.

Jag tror jag kan nämna fyra här, som jag kollar in när jag skapar min egen blogg och skriver min bok. Det finns alltid något att lära sig. Här vill jag presentera fyra fantastiska kvinnor i Stockholm och en som nu även är i Paris. Det är underbart att ha sett deras resa och hur bra det är och fortfarande blir med ett tufft jobb, som är en passion. Hur och vad de gör presenteras i deras webbsidor som jag lägger upp här. blackboard-board-chalk-21696.jpg

Först vill jag presentera en influencer och inspiratör med sitt författarskap och kunskaper i astrologi.

Helena Biehl -har lanserat böcker som är hjälpmedel för dig i hur du ska planera ditt år och när det är bäst för just dig att nå dina mål.

Det här förklarar Helena mycket bättre än jag, men hon har precis lanserat en ny bok. Den rekommenderar jag varmt. Den som visas här på bilden är en av de hon har gett ut, nu är det en som heter She Boss Foundation och den finner du på https://gumroad.com/helenabiehl

Författare. Astrologi/selfempowermentboken Happytown (2015) samt kommande crossover trilogin Fortunatas Profetia (augusti 2015) Tidningen Amelias horoskopbloggare samt tidningsastrolog, nät entreprenör med astrologiböcker samt deckarnovell publicerad på Amazon och Gumroad.

Health Care By Jigler i Stockholm

healthcarebyjigler

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen. Klicka här på Health Care By Jigler

 

https://chambres.se/collections/kimono

CHAMBRES_STREET_409fae5f-4672-4344-bd07-1275a56809f0_2048x2048logo_x2

 

Här är det Sandra Näsström som är grundaren till den här fantastiska designen, och här kan vi se hur att allt kan vara länkat till varandra. Den fantastiska Talismanen i kristall som hänger runt halsen och ner över midjan, hur snyggt som helst. Bara den här bilden är en inspiration att önska sg att se ut så här. Drömma kan jag ju göra. Jo Talismanen är skapad av en gemensam vän som är mycket kreativ och spirituell hon också.

Frida Kjellstrand Holmberg, jag hittar inte någon sida med henne. Jag vet att hon säljer sina smycken genom Chambre och några till och hon har tarotkurser i Stockholm och i Dalarna.

Det här är vänner som jag inte träffar så ofta numera men de finns i mina tankar och genom media kan jag fortsatt bli inspirerad av dom. Det är också självklart att jag vill bidra från min sida att visa ännu fler som ännu inte har fått ta del av de här att få möjlighet nu.

Nu har du en underbar dag och kväll / Christina

 

Annonser