Ja, hur går det med boken? Are we ready to print?

No, still editing to make the story more colourful and the making the combination of words into a story that we will make us think and also having a time of pleasure. It is a crimetheme in our time now and recent past. Hidden powers and fools fooling fools, and it is a classic with a twist that I am working on.

img_2317

A small part of the manuscript in the making- En liten del av manuset som är i redigerings period. A very small teaser!

”Dårarnas paradis är det när de upprepat biter sig själva i foten och bryter den grenen de sitter på. De lever länge med stolthet på den enda gången de gjorde något gott på riktigt. Vi har ett överskott på ledare i världen som är reinkarnationer av Narcissus och Nero i vår värld och få har lärt sig något alls. Det ser vi mycket tydligt i Ryssland som exempel, och just därför kommer inte att godta ett nej från någon, och de tycker att vi ska vara glada att de frågar den här gången.
De har skickligt lyckats hålla undan den här informationen till alla länder som är berörda Och nu vill han bygga en till och han erbjuder mycket pengar och annat stöd i handel till Gotland. Gotland har ju en historia med ryssar från förr då har invaderat.”

art-artist-artistic-316465

Det är mycket i vår text där vi kan lägga in situationer som visar hur vi ser på den världen vi lever i. Som  det ofta kan vara med en skapande period då är det intensivt och produktivt tills det inte är det jag vill. Fundera , fundera leka med nya tankar och scener, och det kan vara en jobbig tid, då kan självkänslan och tron på sig själv vackla. Tills den åter visar sig igen. Lite som det har varit nu. Tyvärr så går tiden så otroligt snabbt när jag sitter här i natten och skriver. För återhämtning och goda råd ihop med snygga sköna Chambres plagg kolla gärna lite och se hur härligt livet kan vara. Här finner du inspiration av fyra fantastiska kvinnor i skapandet på deras eget vis.

Tack för att du är här och läser / Christna

 

Annonser