Natt och dag i textskapade

Det som är viktigast är att acceptera läget och hoppas på bra behandling med utmattning syndrom. Hur som helst så är jag nu helt fokuserad på att lära mig att blogga om det vi skriver och manuset till boken är en mycket enligt min smak mycket kittlande, och de karaktärerna vi skapat har ett liv.

12036658_10207782405544308_1165905873962589728_n

Jag pratar med Göran om vad de gör och vilka planer de har till nästa steg och hur de kan ta sig ur den omöjliga situation de befinner sig i.

www.bloglovin.com  

Morgonen har handlat om sökningar i framförallt på sidan

Bra läsning Bra och rolig läsning av

 Det många mycket erfarna bloggare som skriver böcker.

Klicka på länkarna om du inte redan gör det, så har jag inte gjort annat än att jag spanat runt, men nu ser jag och hör orden som nästan magiskt bara talar till mig. Det är som du vet är mycket jobb och träning i att förvandla och göra om sig själv till en ny version, de som känner mig ser mig som en energisk person som skämtar och är överallt samtidigt. Det kan upplevas som rörigt av de som står vid sidan om och ser, men om jag får slutföra min plan, då knyter jag ihop säcken. Jag har en bra självdisciplin inbyggt och det är därför jag pushar mig själv för att blir klar med tusen saker på en gång utan att fråga om hjälp. Inte konstigt att jag kollapsade om och om igen, går upp borstar av reser mig och tar nya tag. Just det där är en varningsklocka i sig själv.

De har långa välformade meningar men de flesta skriver på engelska, vi har läsare från hela världen har jag sett, och det är tur att det finns översättningsverktyr.

skrivare-läsare-bloggare som jobbar och skapar noveller, och olika tävlingar. Jag hittade flera bra författare som delade med sig av sina goda råd, och det som gjorde mig extra intresserad är att ingen samma väg.

Det är just det som är det fina med att skapa, den enda regeln är att du skapar din grej ur din syn på det de skriver om. Jag blir ju extra peppad när jag läser text i en bra metod, som jag känner igen mig. Jag ler mår bra och tänker det är kanske rätt det jag gör och hur jag gör det.  Hur utlämnande ska jag vara i bloggen frågar jag mig själv 

Den här texten hittade jag som är bra läsning när jag vill vara bättre med att få ett bättre djup med mer målande texter. I boken vi skriver finns några personer med olika psykiska tillstånd med att läsa det här tillexempel som bara är ett utdrag ur en välfylld bloggsida.

pexels-photo-355948

Mentality and Mindfulness Meanings
By Mark Nichol – 4 minute read frame     www.dailywritingtips.com

Dagarna tar slut klockan tre. Det är totalt bläcksvart ute redan. Timmarna känns som sekunder just nu, och det är välkänt att det är ett gott tecken att jag är på en plats just nu som är bra. Kreativitet, skapa och lära mig nya saker är en av mina grundstenar i mitt liv. Jag lär mig att sitta ner stilla och bara fokusera på en sak i taget. Ångesten i min stress är att jag inte såg mig själv på riktigt och istället tänker att jag kan och jag vill göra allt bäst hela tiden jämt. Dumt att bränna upp sin lust till livet på det sättet. Om vi ska använda arketyper av olika personligheter använder jag mycket i mina/våra karaktärer när jag skriver. Jackie Everett hon har en del av mig som är besvärande som kontrollbehov och lite andra saker, men jag har lagt till flera fantastiska egenskaper som jag önskade jag kunde.

Inner pictures of dreams

Working towards making my dreams appear now and all the time.

Att skapa en ny person är säkerligen samma sak som att gå in i en roll och försöka vara den personen . Elin Mint som är den som är med och berättar historien till dig, du kommer att du har ett samtal med Elin. Hon är en annan del av mig och mer tillsnyggad.

I handlingen som tillskrivs nu och vi är väl över 100 sidor.  Jackie Everettpå Gotland. Ett sms från hennes uppdragsgivare South Shields i England som heter Robin Scott. Han skriver att Oleg Konstantinov (oligark i Olja och gas) vill möta Jackie för ett uppdrag. Det är några lite oväntade beteende situationer i Visby när hon upptäcker att det är inte säkert, och hennes signum är att vara osynlig fast in plain sight som hon alltid säger. Hur hon gör och tänker här är lite roligt, fyndigt och ibland onödigt, så som vi kan göra själva när vi blir nervösa och osäkra.

Det är det oväntade och lite briljanta lösningarna hon gör i rätt stund. Hon har bra kunskap om hackers och kan spåra vad som helst Det finns en viktigt del i texten med gamers och hackers som blir lurad in i en fruktansvärd fälla förd av Ryska troll på nätet. Det jag ger historien här ondskefull plan av stor organiserad brottslighet. Nu är det mer än 200 sidor med många trådar som skall utvecklas och knytas ihop. Vi har början och slutet ganska klart, och det är nu att jobba med att snygga till och redigera. Med det arbetet kommer det att dyka upp nya idéer, och som oftast när vi skapar då är det svårt att sluta .

Gör om och gör rätt

När alla pjäser faller ihop

Jag har börjat att prenumerera på https://tidningenskriva.se/

Här hittar jag många bra artiklar och tips som jag försöker att använda mig av.

Här kommer ett utdrag ur tidningen: Smutsa ner dina hjältar
Sanningen är den att en huvudperson i en bok behöver vara intressant, eller ännu hellre fascinerande – inte nödvändigtvis behaglig. Det som gör karaktärer intressanta eller fascinerande är deras förmåga att överraska. En karaktär som är förutsägbar klarar inte att upprätthålla läsarens intresse en längre tid. Källa: David Corbett

Jag hoppas att jag bidragit med en intressant läsning och att du vill vara med och följa med oss. Följ oss med att skriva in din e-post och du får uppdatering på alla nya inlägg.
Follow my blog with Bloglovin

Jag har förstått att ha många följare och läsare för att få en publik inför kommande debutantutgivning:


IMG_2098Follow my blog with Bloglovin” target=”_blank” rel=”noopener”>Annachristinas blogg

Annonser