Vi är Göran och Christina Eliasson som skriver den här kriminalromanen. Vi har mycket gemensamt i själva idén, men vi har olika sätt att beskriva personer och hur vi beskriver dom.  Vi tycker det är spännande att se hur vi kan få våra olika karaktärer att mötas i handlingen. Vi bor i Nynäshamn , Göran har den psykologiska och den hjärtliga humorn i hur han beskriver hur hans figurer tänker och agerar. Vi gräver där vi står och använder erfarenheter och det livet som har levts på olika platser på jorden.

Jag sitter oftast och skriver på morgonen och ofta kan det bli sena nätter. Något som är spännande med att skriva är just att få blanda sina erfarenheter, intryck av vad livet ger och förvandla det till en roman. Att skriva har varit en önskan länge och jag har påbörjat några böcker, som ligger och väntar. Vi får föra denna skutan i hamn först.

Den handlar om kriminellverksamhet högt och lågt över gränser. Platser och händelser är blandat med vad och var vi har varit, och med saker andra har upplevt, det finns mycket som vi hör och ser på nyheterna. Ibland är det skrämmande hur nära vi har varit innan det faktiskt har hänt.

 

 

 

 

Annonser